Heponet on nyt Horse Attack!

Heponetin nimi vaihtuu

Heponet on uuden äärellä ja tästä syystä haluamme vaihtaa uuteen raikkaampaan ja iskevämpään nimeen. Nimivaihtoehtoja oli mielessä hyvinkin erilaisia, mutta tämä kolahti samantien.

Pohdimme yhdessä mieheni Patrikin kanssa uusia nimiä kaupalle. Halusimme jonkun, joka jää mieleen, jonkun joka on jollain tapaa katu-uskottava ja samaan aikaan tyylikäs. Mielessä kävi lyhyt ja kaunis "Aslan" joka pitää sisällään minulle henkilökohtaisesti paljon tärkeitä asioita. Se on hevoseni nimi, jonka hankimme yhdessä mieheni kanssa. Samainen hevonen on opettanut minulle erittäin paljon ja tuonut tärkeitä ihmisiä elämääni, ja koen sen olevan hyvinkin paljon keskiössä siihen, että elän ja harrastan taas vahvasti hevosia. Myös itse nimi "Aslan" toimisi niin kaupan ikkunassa, vaatteissa brändinimenä, logona tmv. Se ei kuitenkaan tuntunut päivänselvältä ratkaisulta joten jatkoimme ajatustyötä. 

Sitten se tapahtui, kun Patrik kysyi, että eikö nimessä voisi olla sana, joka viittaa hevoseen. Olin vähän sitä mieltä, että "..nääh, vähän lällyä ja nähty", kunnes ehdotus kajahti korviini. "Horse Attack!" Se nimensämukaisesti iski suoraan sinne minne pitikin ja päätyi samantien nimilistan kärkeen sieltä pois hievahtamatta. Nimi on raflaava, mieleenpainuva, viittaa hevosiin ja sopii niin kaupan nimeksi kuin vaatebrändiksikin. On toimiva niin kadulla kuin tallilla, nuorella kuin vanhemmalla, harrastajalla, kisaajalla, omistajalla. Haluamme seistä nimen takana, joka on uskottava, tyylikäs ja monipuolinen.

Nyt kuljemme maltillisesti kohti uusia tuulia, uuden nimen saattelemana! 

Innokkain odotuksin,

Sanna / Horse Attack

Lahjakortti